Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Mapa 5.3 La sensibilitat de la indústria alimentària a la conjuntura general. Creixement dels afiliats de la indústria alimentària per comarques

Avatar: Recurs Recurs

La indústria alimentària és més sensible a la conjuntura econòmica general que el sector agrari, donat el seu major contingut tecnològic i vincles financers i empresarials. La crisi del 2008 repercutirà, els anys següents, en una davallada de l’ocupació en la indústria alimentària, que tanmateix no patirà la incidència tan negativa d’altres branques. Per altra part, les comarques de l’entorn Girona-Vic, Urgell-Segarra i la majoria del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre se’n sortiren amb creixements positius. Superada la crisi anterior, el sector agroindustrial ha crescut de forma important arreu del país en el darrer cicle de recuperació. Fins i tot enmig de la pandèmia ha estat un sector relativament resistent, tot i que sembla que en certs entorns més urbans (Barcelonès, Baix Llobregat, Segrià) sí que n’ha patit els efectes. Font: Afiliacions per compte propi i compte d’altri a la Seguretat Social segons residència padronal de l’afiliat en les divisions 10, 11 i 12 (indústria agroalimentària) de la CCAE-2009, Idescat. 

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir