Saltar al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Mapa 5.3 La sensibilitat de la indústria alimentària a la conjuntura general. Creixement dels afiliats de la indústria alimentària per comarques

Avatar: Recurso Recurso

La indústria alimentària és més sensible a la conjuntura econòmica general que el sector agrari, donat el seu major contingut tecnològic i vincles financers i empresarials. La crisi del 2008 repercutirà, els anys següents, en una davallada de l’ocupació en la indústria alimentària, que tanmateix no patirà la incidència tan negativa d’altres branques. Per altra part, les comarques de l’entorn Girona-Vic, Urgell-Segarra i la majoria del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre se’n sortiren amb creixements positius. Superada la crisi anterior, el sector agroindustrial ha crescut de forma important arreu del país en el darrer cicle de recuperació. Fins i tot enmig de la pandèmia ha estat un sector relativament resistent, tot i que sembla que en certs entorns més urbans (Barcelonès, Baix Llobregat, Segrià) sí que n’ha patit els efectes. Font: Afiliacions per compte propi i compte d’altri a la Seguretat Social segons residència padronal de l’afiliat en les divisions 10, 11 i 12 (indústria agroalimentària) de la CCAE-2009, Idescat. 

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir